Det blåser kalla högervindar..

och då pratar jag inte enbart om att hösten är påväg och att det är mörkt och kallt väder idag.

Sverigedemokraternas utspel om en våldtäktsvåg gör mig riktigt mörkrädd. De påstår i sin rapport om våldtäkter som släpptes på onsdagen att:  Sverige både har störst andel anmälda våldtäkter i Europa och ”ligger på en föga hedrande andraplats i hela världen”. Detta gör att partiet talar om en ny våldtäktsvåg – och menar att personer som är födda utomlands är överrepresenterade i statistiken.

Bullshit säger jag! Enligt SvD: s faktakoll kan man klart se vad Sverigedeomraterna döljer i rapporten och hur de leker med statistik för visa varför invandringen ska stoppas. Ett billigt trick att leka med siffror för att försöka locka röster, men vad kan man försvänta sig av ett parti som vill skylla alla problem och misslyckande på en enda samhällsgrupp.

Annars får det här kalla höstvädret som har svept in mig att drömma bort mot varmare tider, som midsommarfirandet i Karlsborg med nära vänner och mitt hjärta. Those were the days!

Båtfärd ut mot midsommarfirandet
Sill, potatis och nubbe. Mums
Danish och Natta som leker KarateKid

Lämna ett svar