Ingen modeblogg men…

Okej, det här är mer en politisk blogg än en modeblogg men jag kan ändå inte låta bli att lägga upp ett avsnitt om mode.  Det alla modebloggare skriver om nu är H&M:s samarbete med en ny gästdesigner och denna gång ingen mindre än LANVIN. Jag har spanat in höstkollektionen och den karakteriseras av snygga draperingar och feminina silhuetter. Om designen till H&M liknar dessa 30.000kr klänningar kommer säkerligen efterfrågan bli stor!

Ni som känner mig vet även vilken sucker jag är för skor. Jag hoppas att Lanvin även kommer att lanseras skor i H&M kollektionen. Då kommer jag minsann ställa mig och köa för att få tag på ett par.

Här kommer några jag gillar, speciellt den som är asymmetrisk.

Sist men inte minst måste jag lägga upp en bild på Jessica Biel i denna fantastiska röda klänning. Jag måste börja våga bära färg för det är så sjukt läckert med rött. Och med en kall och regning höst vad är då inte bättre än en härlig klar färg på festblåsan 🙂

2 svar till “Ingen modeblogg men…“

  1. Googlade runt lite å kom å tänka på dig så här i valtider, å här var du! Hoppas det är bra med dig! Kanske ses vi på mässan i Gbg senare i höst? P hälsar =) Kram!

    1. Victoria Brikho skriver: Svara

      Hej
      va kul att du hitta hit 🙂 Allt är bara bra, jobbar på inför valet. Hoppas du röstar!! 🙂 Hur är allt med dig o Petter? lever ni fortfarande la dolce vita i Norge? Jag kommer nog inte till mässan i år men vi får verkligen ta o träffas vid ett annat tillfälle. Du får höra av dig när du är i Sthlm. Hälsa tillbaka till petter. Kram

Lämna ett svar