Jan Björklund efter gårdagens utfrågning:

De försökte kleta på mig och mitt parti att vi är främlingsfientliga”. Major Björklund är ilsken efter gårdagens utfrågning på TV4 där Malou von Sivers och Jenny Östergren ställde enligt min mening högst relevanta frågor om Folkpartiets integrationspolitik.

Är det inte så att Folkpartiet har lagt flera förslag inom integrationsområdet såsom språktest för invandrare, obligatorisk gynundersökning för unga tjejer, direkt utvisning av invandrare som begår brott och kortare föräldraförsäkring för barn som fötts i andra länder?  Jo det har de! Att sedan Jan Björklund drar slutsatsen att dessa förslag gör hans parti  främlingsfientligt får stå för honom, men jag tror inte att många säger emot.

2 svar till “Jan Björklund efter gårdagens utfrågning:“

  1. Malou och speciellt jenny östergren var värdelösa. Sjukaste jag sett kan man vara mer partisk speciellt efter att ha sett kvällens utfrågning av sossarna. Björklund var absolut bäst, det han tar upp är väldigt viktigt.

  2. […] Staffing firms implementing this form of application endure from huge performance gaps. Tags: | recipes | travel diary | […]

Lämna ett svar