Egoister och rasister – vart är vårt Sverige på väg?

Stämningen var tung igår på Socialdemokraternas valvaka på Tekniska Museet. Valsegern för de rödgröna uteblev trots intensivt valarbete de sista dagarna för att mobilisera väljarna till att gå och rösta. Åsikterna om varför vi förlorade är många men jag tror att partiet gör sig en otjänst genom att enbart måla ut Mona Sahlin som orsaken. Socialdemokratins ideologi och värderingar om solidaritet, jämlikhet, rättvisa och framför allt alla människors lika värde måste kommuniceras bättre.

Sverigedemokraternas framgångar…. what can I say. Jag skäms över att Sverige som ett demokratiskt land röstar fram ett rasistiskt parti. Men det är väl det som är demokrati…

Nu är det bara att bita i det sura äpplet i 4 år och kämpa hårdare för en socialdemokratisk valseger 2014!

Lämna ett svar