Nätshopping – perfekt för en working girl

Working girl som jag är så hinner jag inte alltid ut på stan för att shoppa kläder. Nätshopping är därför perfekt för mig. Då kan jag i lugn och ro sålla igenom kläder, beställa hem och prova i lugn och ro. Om det inte passar är det super smidigt att skicka tillbaka det.

Som ni vet älskar jag H&M och köper väldigt mycket kläder därifrån, både i affär som online. Zara är också en favorit och jag väntar spänt på att även de ska öppna en nätshopping-site i Sverige. På senare tid har jag handlat en del från Nelly.com. De har en stor blandning av kläder, både billiga och dyra, kända märken som okända. Sannolikheten att någon har på sig ett plagg från Nelly är inte lika stor som att bära ett plagg från H&M. Thank god.

Jag har länge väntat på att de ska lägga ut en supersöt svart volangklänning på Nelly.com och idag när jag gick in på sidan fanns den där vid nyheterna. Inte för att denna klänning kommer att få mig att sticka ut (tror att fler än jag kommer köpa den) men den är så underbart söt. Shopoholic-varning på mig.

Lucy Dress SEK 699, Jones & Jones - NELLY.COM

Nackdelen med nätshopping och framförallt Nelly är att kläderna inte alltid ser ut som de gör på bilderna. Ibland kan färg och form se helt annorlunda ut så LÄS verkligen vad som står om plaggen och recensionerna. Ett tips är även att göra en budget för hur mycket du ska spendera innan du ger dig ut på nätshopping. Det är väldigt lätt att lägga i fler plagg än nödvändigt i shoppingkorgen och då blir det snabbt tomt i plånboken.

Nu väntar jag ivrigt på att min klänning ska komma med posten så jag kan använda den till helgens bravader 🙂

2 svar till “Nätshopping – perfekt för en working girl“

  1. Åhh den dära skulle jag också vvvvilja ha! älskar den! dock var jag för sent ute 🙁

  2. Victoria Brikho skriver: Svara

    Jag lämnade faktiskt tillbaka den så vill du ha en S/M kanske det finns en i lagret nu. 🙂 Den var fin men lite för stor för mig. Dessutom föll inte klänningen som den gör på bilden utan underdelen stod i princip ut åt olika håll.

    Hoppas du får tag i en!

Lämna ett svar