I Längtans Tider

” Om du verkligen längtar efter något, ha modet att satsa allt för att uppnå det”

Livet är alldeles underbart just nu och jag har så mycket som jag längtar efter och ser fram emot.

Jag längtar främst efter min och Rasmus resa till Hawaii. På torsdag bär det av och 21 timmars flygresa till trots ska det faktiskt bli skönt att få koppla av några timmar på ett plan innan vårt äventyr börjar. Jag är så otroligt lyckligt lottad som får göra min drömresa med den jag älskar. ♥

Jag längtar även efter att få börja plöja igenom min hög av böcker som jag ska läsa innan året är slut. I läshögen väntar Spelaren (Harlan Coben) som jag fick i resepresent av Rasmus, Tre sekunder (Roslund & Hellström), Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (Jonas Jonasson) och sist men inte minst Jane Eyre (Charlotte Brontë). Det kommer bli en härlig läshöst.

Slutligen längtar jag just nu efter julen. Tro det eller ej. Inte allt julstök med att handla julklappar utan den känslan som uppstår då hela släkten samlas, äter god mat och där alla är glada.

Som sagt, livet är faboulous just nu och jag njuter av varje minut!

Lämna ett svar