Hawaii: Dag 1

Aloha!

Jag och R vaknade upp vid 5-tiden, en aningen jetlagade, efter att ha fått några få timmars sömn till denna fantastisk vy från vår hotellbalkong.

Vårt hotell ligger 5 min gångväg till Waikiki Beach som är den mest berömda stranden mitt i Honolulu.  Där spenderade vi hela dagen med att sola i den över 30-gradiga värmen och bada i det klarblå vattnet. Det kommer inte bli svårt att få till en snygg bränna i denna värmen 🙂

Det amerikanska kongressvalet är om mindre än två veckor och TV-sändningarna går i ett om valutgången. Enligt amerikansk media ser det ut som att det är rätt kört för demokraterna. Hittills har jag inte märkt av någon valaktivitet på Honolulu (inte ens affischering) men på söndag ska demokraterna på Hawaii anordna en familjedag fylld med aktiviteter och besök av senatorerna så förhoppningsvis får vi se en höjning av valtempot även här.

Lämna ett svar