Nyårslöfte

Nyårslöften är inte riktigt min grej eftersom jag oftast inte kan hålla dem. Att börja träna och sluta röka är inte riktigt aktuellt för mig heller så det blir svårt att komma på ett löfte som ska vara hela året.
Inför 2011 har jag istället tänkt sätta upp några mål och planer som jag ska försöka sträva efter:

  1. Bo i New York under en kort tid. Det har varit min stora dröm länge and now it is going to happen. TIPS på volontärjobb tas tacksamt emot!!
  2. Resa är en stor passion så det ska det bli mycket av under 2011. Budapest är bokat och klart. Sedan väntar Wien, Gotland och Italien.
  3. Börja med en ny fritidsaktivitet. En fotoutbildning står högst på listan men det faller lite på att jag behöver en systemkamera för dryga 5000kr. Annars är planen att jag ska börja spela piano igen.
  4. Avancera inom träningen. Nu har jag kommit igång ordentligt med träningen och går ca 3-4 pass i veckan. Konditionen och muskelstyrkan har förbättrats avsevärt och en del överflödiga kilon är borta. Nu är det dags att börja tona och bygga kroppen.
  5. Politiken kommer att dominera även under 2011. Efter valet blev det en hel del nya uppdrag för min del. Jag sitter fortfarande som ledamot i kommunfullmäktige, ersättare i kommunstyrelsen och PPU. Nytt för i år är att jag även kommer att sitta som ledamot i Gymnasienämnden, något som jag velat väldigt länge. Det kommer att bli ett otroligt intensivt och lärorikt politikerår.
  6. Nya utmaningar i jobbet. I vår börjar ledarskapsutbildningen genom Folktandvården Sörmland som jag sökte och kom in på. Efter mer än två år på Folktandvården Flen börjar jag komma in i ett visst flow och det ska bli kul att få bryta vardagen och göra något annat än att borra i tänder hela dagar.

Drömma ska man göra men förhoppningsvis blir mycket av detta gjort och jag ser med glädje fram emot ett fantastiskt 2011

Lämna ett svar