Vi går mot ljusare tider

Nu börjar vårens mode att äntra butikerna och äntligen försvinner allt svart och grått. Istället är det pastell, kritvitt, skinn och spets som dominerar den här våren. Jag och min kära mor var på en mini-shoppingspree igår och då fick jag tag på dessa underbara vårplagg.

Klänning från H&M
Clogs från H&M
Mockaboots från Nilsson
Läderjacka från H&M
Puderrosa jeans
Skinnshorts2 svar till “Vi går mot ljusare tider“

  1. Köpte du allt det där igår? Jag förstår att du inte fick med dig alla kassarna hem 🙂

    1. Victoria Brikho skriver: Svara

      Haha… Jag köpte klänningen och koftan igår. (och en annan klänning som inte är på bild) Resten kom med posten som jag hade beställt sedan tidigare 🙂 But you know me, jag kommer nog att lämna tillbaka allt när mitt sunda förnuft kommer tillbaka :p

Lämna ett svar