Dags för årets första politiska möte

Det blir aldrig en lång vila från politiska möten. På onsdag är det dags för årets första möte. Möte med planerings- och personalutskottet på morgonen och gymnasienämnden på kvällen. Heldag med andra ord. I höstas valdes jag in som ledamot i gymnasienämnden. Ett uppdrag som jag tror kommer bli väldigt roligt och lärorikt. Idag var jag och hämtade handlingarna på posten för att börja förbereda mig. Brevbäraren fick tydligen inte in de genom brevinkastet. No wonder, kolla in högen!

Söndagskvällen spenderas således till läsning.

Då det är första mötet med den nya gymnasienämnden för denna mandatperiod kommer onsdagens möte främst att handla om genomgång av reglementet och olika val till utskott. De heta debatterna kommer tas en annan gång so stay tuned. 🙂

Lämna ett svar