Dress for a city weekend

Just nu längtar jag för fullt efter min små weekend-resor. Först på tur står Wien och sedan Budapest ♥

För några dagar sedan var jag ute och shoppade för att uppdatera garderoben och få lite vår-känsla. Jag kommer främst att satsa på jordtoner som bas och sedan matcha det med klara färger. Som ni vet är H&M min favorit men Zara hade fått in väldigt mycket fint och som passar perfekt till en helg i storstan.

Bruna midjehöga mockashorts från H
Gräddfärgat linne med söt rosett från Zara. Matchas fint med mockashortsen
Beige kort kjol med fickor framtill från Zara
Klarröd topp från Zara. Matchas perfekt till den beiga kjolen
Vit transparant blus med volanger framtill från Zara. 3 av vårens mode-måsten i ett
Blått är vårens färg. Söt volangklänning från H&M

Lämna ett svar