Ledarskapsutbildning: dag 1

Är helt matt efter 8 timmars intensiva övningar och diskussioner på Folktandvården Sörmlands ledarskapsutbildning. Allt från olika företagskulturer, ledarroll vs chefsroll och chefspolicyn betade vi av under den första av sex utbildningsdagar. Sammanfattningsvis kan jag säga att det jag främst har lärt mig idag är att ett tydligt mål är det viktigaste inom en organisation. När målet är framtaget ska det kommuniceras ut i organisationen. På så sätt når vi de resultat vi behöver, vi når målet och vi får delaktiga medarbetare. Ser fram emot morgondagen!

YSL / Knallröd topp från Zara och grå pennkjol från Mango. Likt?

Vid frukosten i morse kunde jag inte låta bli att kolla in den nya mode-delen i dagens Metro. Den nya vårkollektionen från YSL matchar min outfit för dagen. Vilken fashionista jag är 🙂

Lämna ett svar