Skänka kläder- Tips mottages!

Nu när jag är 6kg lättare och våren är på ingång behövdes en ordentlig utrensning av garderoben.

Nu efterfrågar jag tips på vart jag kan skänka/sälja kläderna. Kläderna är, tyvärr, nästintill nya men som sagt så passar de inte längre. (Och nej, jag tänker inte gå upp i vikt igen för att kunna använda dem)

Vill ha massa tips tips tips!!

Ett svar på “Skänka kläder- Tips mottages!“

  1. Hej
    Jag heter Emma.
    Det är så att jag kommer att åka till Gambia om 3 veckor, och kommer försöka ta med mig så mycket kläder leksaker papper pennor m.m för att ge till vuxna och barn i byn, då de inte har nånting alls.
    Har verkligen rensat allt jag kunnat hemma hos mig men har fortfarande många kilo kvar att kunna ta med. Så om du vill så tar jag gärna emot dina. kan skicka bilder senare så du ser att det är dit de har gått.
    mvh Emma

Lämna ett svar