@David Batra

Igår inledde jag och Rasmus vårt kulturår med David Batras show – Det här va ju tråkigt. Titeln till trots var showen allt annat än tråkig. Blandat med traditionella skämt om Batras indiska bakgrund och roliga lappar som folk sätter upp lite varstans, var det även mycket nytt material. Självklart skämtade även Batra om Håkan Juholt. En öppen fråga till publiken om vi tror att den nya partiledaren kommer att lyckas fick svaret: Nej, han är ju sosse!

Som sosse hoppas jag att bilden av ett parti i kris som skapats snabbt ska ändras. Med Juholt i spetsen tillsammans med ett starkt och enat parti, tror och hoppas jag att det kan hända. Då kanske svaret på frågan om socialdemokraternas ledare kommer att lyckas är: Självklart, han är ju sosse!

Batras show ger många härliga skratt och är väl värt tiden och pengarna. Gå och se den!

Lämna ett svar