Day Of Beauty

Vaknar upp av morgonsolen som lyser upp sovrummet och ger besked om att en härlig söndagsmorgon väntar. Nyttiga pannkakor stod överst på att-göra-listan men en öm hals satte stopp för det. Det blev en skål yoghurt i soffan framför tv:n istället. Är ingen riktig frukostmänniska inser jag. Inte ens en söndagsbrunch lockade idag.

Sedan bar det av mot stan för lite fönstershopping. Zara har fått in härliga sommarkläder i klara färger och blommiga mönster. Den rosa klänningen i stl S är jag på jakt efter.

För att piffa till dagen ytterligare hade jag tid bokad för pedikyr på Feet & Nails på Regeringsgatan. Förutom målande av naglarna ingick även bortagning av förhårdnader. Det tackar jag ju inte nej till. Jag trodde att fotfilen skulle tas fram men istället blev det en osthyvels-liknande sak. Så nu har jag fått mina fötter hyvlade – the turkish style.

Lent och fint blev det i alla fall och med rosa nagellack kommer mina fötter se väldigt söta ut i öppna skor.

Ett svar på “Day Of Beauty“

  1. Dem är jätte duktiga, brukar alltid gå dit med 2 -3 kompisar, ’a USA style..love it !

    http://www.feetandnails.se

Lämna ett svar