På resande fot

Livet leker för tillfället.
Jag har knappt hunnit avsluta en resa förrän jag påbörjar nästa. Denna gång bär det av österut mot badhusens mecka – nämligen Budapest.
Floden Donau delar staden i stadsdelarna Buda och Pest och det återfinns mycket fin arkitektur i form av parlamentsbyggnaden, slottet och fantastiska utsiktsplatser över staden.
Förhoppningsvis hinner jag med en hel del shopping också 🙂 Shoppingpärlor ska enligt bloggar vara märkeskläder (no kidding?) och porslin. Högst upp på listan står inhandlande av finporslin, vilket ingen annan än jag verkar glädjas åt. Annars kommer resan främst att bestå av ett flertal spa-besök bl.a på Szechenyi (europas största badhus), vinprovningar och äta god mat.
Life is good!

Ett svar på “På resande fot“

  1. […] Jag har varit i Bryssel tidigare men nu blir det ihop med ett gäng grymma tjejer så det kommer bli fab. Vår senaste resa ihop var till Budapest som ni kan läsa om här och här […]

Lämna ett svar