Kreativ

Nu när jag inte har lika många politiska uppdrag som tidigare (som annars har dominerat min vardag under de senaste 10 åren) har jag äntligen tid för att sysselsätta mig åt andra hobbys.

Jag har tidigare varit väldigt pysslig av mig, både vad gäller att måla, sy, och inreda hemma. Jag sydde exempelvis min egen klänning till balen i nian och har sytt både kuddar, dukar och gardiner här hemma. Tyvärr har det inte blivit mycket pyssel den senaste tiden men de senaste dagarna har jag känt ett stort sug att få vara lite kreativ. Därför tänkte jag försöka mig på scrapbooking.

Pysseldags

Efter en tripp på Panduro häromdagen kom jag hem med några sidenband, papper, pennor, blommor och blad. Från Bookbinders design köpte jag denna fina gröna tygpärm som jag tänkte dekorera med ovanstående. Vad pärmen ska innehålla avslöjar jag inte än men fin kommer den bli och fylld med kärlek.

Lämna ett svar