Sjung om studentens lyckliga dag..

Igår var det tvillingarnas tur att bli vuxna på riktigt och ta studenten. Förväntningarna var höga och stämningen på topp när Sågbäcksgymnasiets studenter sprang ut. I all denna glädje fanns ändå en viss insikt om vad framtiden bär med sig. På flera banderoller gick det att läsa ”i kväll fullt ös, i natt medvetslös, i morgon arbetslös”. Det kan tyckas vara en rolig paroll men faktum är att ungefär 1 av 4 unga är arbetslösa. Utan jobb, ingen bostad, ingen framtid. Ledsamt men sant. Mina bröder har tur som har två fantastiska och stöttande föräldrar till hjälp – jag hoppas att deras kamrater har samma tur.

Igår var ändå en glädjens dag och här följer lite bilder från gårdagen:

Jag och tvillingarna

Min korallklänning kom till användning idag med =)

Mat i överflöd

Jag och min fina Rasmus

Rasmus gillar studenttårtan

Lämna ett svar