Something blue

Bröllopsplanerandet upptar för tillfället all min tid. Idag tänkte jag på min egen utstyrsel och hur jag ska få in något nytt, gammalt, lånat och något blått. Jag började med det blåa och där fastnade jag.

Jag tänkte att det skulle vara kul att göra något annorlunda, typ ha en synlig accessoar i blått. Då slog det mig. SKOR. Jag älskar skor och vad skulle inte passa bättre än att ha blå skor istället för tråkigt vitt (för ärligt, vem använder vita skor annat än på bröllopet???)

Carrie i SATC har de superfina Manolo Blahnik skorna som passande nog heter Something Blue. Är det någon gång man ska unna sig lyxskor borde det vara på ens bröllop  🙂 Och det bästa är att det är skor som kan användas igen!

Vad tycker ni? Ska jag slå till?

Manolo Blahnik - Something blue

Lämna ett svar