Kyrkletande

Idag var det dags för ännu ett kyrkobesök. Att leta efter den perfekta platsen att gifta sig på är riktigt svårt. Det är inte direkt som att du kan göra om processen om du inte är nöjd. Kontrollfreak som jag är så vill jag ha det perfekta bröllopet och den perfekta kyrkan. Därför blir det många kyrkobesök den närmsta tiden. Allt för kärleken ♥

The search continues…

Ingången till kyrkan

Insidan av kyrkan. Riktigt fin 1100-talskyrka

2 svar till “Kyrkletande“

  1. Oj, vad kul att hitta någon som är i samma sits, letar kyrka jag med, och vill ha precis den rätta känslan när vi kliver in! Har du sett att de flesta kyrkor numera går att se i 360 graders vinkel via svenska kyrkans hemsida? Gör letandet så mycket enklare 😉

    Kram Joanne!

    1. Victoria Brikho skriver: Svara

      Tack för tipset! Vårt problem har varit att alla kyrkor är fina inuti men runt omktingmär det fullt med gravar som förstör stämningen något. Har du hittat någon fin kyrka än?

Lämna ett svar