Ny funktion

Det roligaste med att blogga är ju självklart alla era kommentarer ni lämnar. Att få respons på det jag gör är det som får mig motiverad till att blogga. Så först och främst vill jag säga Tack! Eftersom jag verkligen gillar när ni anstränger er att kommentera vill jag ju göra samma sak tillbaka och svara på era kommentarer. En sak som har stört mig ända sedan jag startade bloggen är att ni inte får veta när jag har lämnat ett svar på en kommentar. Nu har jag sökt igenom hela wordpress.org och äntligen hittat ett tillägg som ska skicka ett mail till er när jag svarat på kommentaren.

Längs ner i kommentarsrutan kryssar du alltså i om du vill få ett mail när jag/någon svarat på din kommentar. Jag håller tummarna för att detta fungerar! (annars får ni gärna maila och berätta om det inte går) =)

Lämna ett svar