Från min kamera

20130829-071012.jpgRasmus och jag är i Vasaparken och lyssnar till Stefan Löfvens sommartal // Sveriges nästa statsminister // Spinningen byttes ut mot ett bodypumppass // Chanel Lilis på naglarna
20130829-071248.jpgLördagsloppis i Huddinge. Gjorde tyvärr inga fynd // Min mixer går varm här hemma när jag provar på olika smoothies // en outfit // R.O.O.M har fått in dessa snygga lampor som jag kollade in. 20130829-071523.jpgVit chokladtårta från chokladfabriken. Godaste jag ätit på länge // Väntar på mitt försenade tåg och passar på att sola // Samma dag som i bilden innan fast tidigt på morgonen. Då var halsduk och koftan på // Framtidsmingel med unga socialdemokrater

Ett svar på “Från min kamera“

  1. Hello V!

    Jag har en fråga och undrade ifall du kunde svara på den. Jag har börjat nu på gymmet och ha mina gammla träningsklädder på mig som jag tänkte byta så småningom. Det jag behöver absolut byta är min sports BH. Men det finns en miljard att välja som kan gå från 99sek till 600 sek! Kan du ge tip på hur man ska välja sin sportsBH? Tror att det kan hjälpa andra som jag :S (läste en brittisk artikel om att 60% av kvinnor har ont på brösten efter träningen för att de inte har eller har fel sportsBH)

    Tack och en en super trevlig dag!

Lämna ett svar