För ett år sedan

Tänk att det är ett år sedan jag och Rasmus tog tjänstledigt från våra jobb, hyrde ut lägenheten och begav oss mot the city och landet i väst. Har aldrig ångrat det beslutet en sekund och det vore en underdrift om jag sa att jag längtar tillbaka. Därför känns det så underbart att om allt går som det ska med våra planer är vi där om ett år igen (troligtvis inte lika länge) och denna gång blir det inte bara New York utan även västkusten. Vilken längtan!

Tänk att kärleken kan få en människa att våga uppfylla sina drömmar och jag är så tacksam för att ha hittat min trygghet och kärlek i Rasmus. ♥

2 svar till “För ett år sedan“

 1. Följde din blogg när du var i NY och du såg verkligen ut att ha det bra där. Hoppas ni kommer iväg igen och att du fortsätter blogga. 🙂

  Kram

  1. Tack fina du <3

   Det hoppas jag också och klart jag kommer fortsätta blogga då =)

   Kram

Lämna ett svar