Färgen

Det är inte bara kuddarna som har blivit klädda i senapsgult. Mitt senaste tillskott till garderoben är den här senapsgula tröjan från Zara. Jag tycker att den här färgen är så fin under höstmånaderna. Ger lite extra ljus och färg till de mörka dagarna.

P.S Jag tror att det stämmer att ens hem avspeglas i vad man har på sig. I alla fall verkar det vara så i mitt fall =)

4 svar till “Färgen“

 1. Du har så rätt, jag har precis köpt mig en röd skinnjacka, köpte på rea i våras en täckjacka i rosa- ceris, samt en träningsjacka i hallonrött, exakt dom färgerna jag piggar upp allt det vita jag har i huset. Med plädar, kuddar mm *s*

  1. Haha, skönt att veta att jag inte är ensam med att matcha hemmet. Hur går det med träningen? Blir det annat än Zumba? Måste erkänna att jag inte har hunnit testa på det ännu men ska ta tag i det i höst!

   Kram

 2. Här tränas det för fullt, just nu även med en valp på 12 v. 😉
  Terminens Zumba börjar i morrn, det ser jag framemot.
  kram

  1. Härligt!! (Tummen upp!)

Lämna ett svar