Ny vecka

20130908-210042.jpg
Måndagmorgon och ny vecka igen.

Den här veckan tar jag nya tag med min målvecka och vad jag vill hinna med dessa dagar. Få chans att fokusera på något annat än röran jag känner inombords helt enkelt. Allt syns inte i bloggen men sedan i våras har jag kämpat med jobbiga dagar och negativa tankar och så vill jag inte ha det längre. Det är klart att det är naturligt att inte alltid vara på topp och man måste få ha sina dagar då man är nere men när det blir en negativ spiral av allt, att allting blir jobbigt, då gäller det att rycka tag i sig själv. Att vända det negativa till något positivt. Jag vill inte vara personen som alltid är trött, som inte har lust, som inte vill. Ni som känner mig vet att det inte är jag. Så nu gör jag ett ryck för att boosta mig själv med positiva tankar och energi.

Den här veckan ska jag:
– starta varje dag med att hitta något att bli glad över. Behöver inte vara något stort utan bara något som ger en positiv tanke och ger dagen en positiv start.
– plugga inför Tandregleringen. På fredag ska jag till specialisten igen för första gången den här hösten. Har ju den där drömmen långt därbak om att bli specialist och de små stegen fram räknas också.
– virka klart min filt av mormorsrutor. Mitt sommarprojekt är snart färdigt och den här veckan får jag göra ett ryck för att få den klar. Kalla kvällar väntar och det finns inget mysigare än att kura ihop sig under en varm filt.
– lära mig något nytt. Jag tror att jag behöver bli stimulerad av något nytt för att inte känna av rastlösheten och känslan av att inget händer i livet. Allt för de positiva tankarna =) Ska ta en funderare på en ny hobby att börja med. Några tips?
– träna tre pass. Att röra på mig och frigöra endorfiner brukar vara det bästa sättet för mig att rensa tankarna och tänka positivt.

Det blir en bra vecka det här!

Lämna ett svar