NLY TREND

Nellys senaste lookbook innehåller många inspirerande bilder och fina plagg. Här ser ni mina favoriter.
 Klänning. Denna ska jag klicka hem när den kommer in i webbshopen. Älskar ju spets som ni säkert känner till.
 Skinnbyxor och volangtopp. Skinn slår aldrig fel.
Skor. Kan aldrig få nog av boots. Dessa tycker jag är särskilt snygga då de är spetsiga.
Klänning. Gillar den hjärtformade skärningen.

Hela kollektionen hittar ni här.

2 svar till “NLY TREND“

  1. Hjälp! Du som tränar mycket – vart köper du dina träningskläder? Jag är på jakt efter lite fina linnen men vet inte riktigt var jag ska börja leta. Kram!

    1. Köper en del Nike plagg och jag gillar Casalls träningsbyxor. Röhnish träningsbyxor är även de grymma! Finns på både Stadium och Intersport.

      Linnen har jag börjat köpa mer och mer från H&M och Gina Tricot. Snygga färger och bra priser. De lite dyrare från H&M (typ 250kr för ett linne) är det även väldigt bra kvalitet och passform på. Så om du vill ha en större uppsättning träningskläder skulle jag blanda från H&M och stadium. Det finns mkt på nätet men där är jag lite gammalmodig (vill helst prova kläder i butik) så har inte beställt något ännu.

      Lycka till!!

Lämna ett svar