Frysta tillbehör

20130908-211813.jpg
Varje lördagmorgon kör jag spinning och det är ett bra sätt att starta dagen på. Styrkepass kan göra mig trött och mör i kroppen efteråt men konditionsträning ger den där extra energin under dagen som ofta behövs. I alla fall är det så för mig. Idag var det dessutom så himla varmt inne i lokalen att till och med jag (brukar oftast vara killarna) hade en stor svettpöl runt mig. Fräscht va..

Efter träning behöver man ju äta men jag har svårt att få i mig mat direkt efter. En smoothie går ofta ner och är ju så lätt att göra. Ett tips är att frysa ner påsar med tillbehören till den smoothie du vill göra, så är det bara att ta fram och mixa när du vill ha.

Här ovan ser ni en påse med spenat, mango, banan och apelsin. Riv i ingefära och mixa och du har dig en god och nyttig shake.

2 svar till “Frysta tillbehör“

  1. Bra tips! Hittade hit genom instagram. Riktigt fin blogg. Följer genast på bloglovin. 🙂

    1. Hej Elin!

      Kul att du hittat hit och vad glad jag blir att du gillar bloggen 🙂

Lämna ett svar