Bloggplanering

20130918-073344.jpgHär sitter jag och planerar in veckans blogginlägg och äter frukost. Är helt såld på fröknäcke för tillfället och äter det gärna med tomat, mozzarella och avokado. Gott!

Jag försöker ha som ambition att skriva genomtänkta, informativa blogginlägg med hög kvalitet och då krävs det en del planering. Samtidigt vill jag inte förlora den levande känslan i bloggen. En svår kombination det där. Något jag har tänkt att införa är i alla fall att ha kontinuitet i vissa inlägg och att ha en specifik dag då jag tipsar om shopping, skriver om inredning eller ett DIY projekt. Då vet även ni som läsare vad som väntar i bloggen (och jag vet att detta har varit ett önskemål från somliga av er). Vad tror ni om det?

Förresten, ni vet väl att ni kan följa mig på Bloglovin? Supersmidigt att samla alla favoritbloggar där så missar du inga inlägg =)

Lämna ett svar