TRE TILL TRÄNINGEN

20130919-214634.jpgFrukt, celsius och kvarg är min perfekta kombo till träningen. Innan, under och efter.

Det gäller att äta rätt när man tränar hårt och tillföra kroppen bra mängder med kolhydrater, proteiner och vitaminer. När jag tränade med min PT Emelie fick jag föra kostdagbok och det var ganska tydligt att jag åt alldeles för lite och åt tomma kalorier. Hon förklarade att det inte var så konstigt att jag inte fick de resultat jag ville ha av träningen då min kropp mer eller mindre var inställd på svält och inte kunde bygga upp sig.

Nu försöker jag tänka mer och mer på vad jag äter när jag tränar och att jag får i mig bra saker. Kvarg och frukt är en bra kombination som mellanmål och bra att ta efter träning. Någon gång i veckan tar jag även en Celsius för att få mer energi när jag tränar och den funkar utmärkt för mig (dricker som bekant inte kaffe och kan behöva extra energitillskott)

Vilka är era bästa tips på mat efter träning?

Lämna ett svar