Blir så upprörd!

Vart är Sverige på väg kan man fråga sig dessa dagar? Vi har ett rasistiskt parti i riksdagen, projekt REVA och nu ett register över romer. Ett register på barn!! Vad hände med landet som talar om öppenhet, tolerans och medkänsla med andra människor?

430644_10151408176050484_632595512_nNär jag var i Serbien för några år sedan åkte jag och ett gäng tjejer till utkanten av Belgrad. Där fick vi se hur romerna bodde i små papphyddor och bland sopor. Vi lekte med barnen, pratade med föräldrarna. Gråtandes gick vi därifrån. Jag kunde inte förstå hur ett land kunde behandla sina minoriteter på detta sätt. Vi är inte långt därifrån inser jag nu..

2 svar till “Blir så upprörd!“

  1. Jag är lika chockad som dig!!
    Vi pratade om detta på min arbetsplats idag, vi var lika chockade allihopa!!

    1. Ja helt sjukt är det! Hoppas fler reagerar på detta.

      Kram

Lämna ett svar