Från vardag till fest

Jag gillar mitt axelkorta hår till vardags som är lättskött och går snabbt att fixa. När det är fest däremot saknar jag verkligen mitt långa hår som jag alltid kunde locka och styla snyggt. Till helgen väntar ytterligare ett bröllop och som vanligt vet jag inte vad jag ska göra med håret. Jag funderar på en uppsättning eller sätta in clips med längre löshår.

Häromdagen kikade jag runt på RapunzelofSweden.se och där finns flera olika varianter på löshår och hårknutar som är snygga och verkar enkla att sätta i. Ett lätt sätt att få till festfrisyren när mitt egna hår inte räcker till. Så det ska jag testa idag. Någon av er som testat clips? Läs mer om Rapunzel och löshår på deras sida.
20130925-112749.jpg
Inlägget i samarbete med Rapunzelofsweden.se

3 svar till “Från vardag till fest“

  1. Jag använder alltid låshår med clips till fest och tycker att det fungerar jättebra. Har ganska tunt hår så använder det mest för att få volym på håret.

  2. Jag har det löshåret med clips som du har på bilden och det är jättefint tycker jag. Brukar tupera underhåret och sedan fästa clipsen så sitter det fast mycket bättre. Tänk på att du behöver flera slingor om du vill göra håret längre och fortfarande tjockt.

    Kram

    1. Tack för tipset!

Lämna ett svar