Ny vecka

noname-1

Måndag och ny vecka igen.

Den här veckan ska jag försöka hitta tid att rensa ut garderober, förrådet och annat i lägenheten som jag inte behöver. Sälja det som går, skänka bort sånt som andra kan behöva och skapa mer plats. När jag låg hemma och var sjuk tittade jag på Extrema Samlare och insåg att jag är nog en samlare jag med. Läskiga tanke. Jag har svårt för att slänga saker jag inte vill ha framme utan sparar allt antingen uppe på vinden eller i garderoberna i lägenheten. Den som spar hon har.. Men som sagt nu ska jag ta tag i det så det bli ordning och reda på allt. Det kanske kommer upp en bloppis också =)

Annars då? Det känns som att det saknas en följetång i mitt liv. Vägen mot något.. Ja ni vet. De senaste två åren har ni fått följa mig fram till bröllopet och fram till- och genom min USA-vistelse och det har varit både kul och givande att få dela med mig av mina tankar och känslor här på bloggen. Det har också varit skönt att efter varje dag som går känna att man kommer en dag närmare sitt mål och det man vill göra.

Numer är allt så ovisst. Det kanske är rastlösheten och oron i mig som kommer fram men jag skulle så gärna vilja kunna sätta ett mål, ett datum, på något. En konkret dröm eller mål att sträva efter. Jag har en dröm och jag har ett mål som jag i flera månaders tid har försökt att förverkliga men nu inser jag att det inte går att bestämma över. Det kommer när det kommer, säger Rasmus, och han har nog rätt. Men ändå. Att jag aldrig blir av med ”duktiga flickan” i mig..

 

Lämna ett svar