Längtan

20131018-223817.jpg Vår senaste resa som gick till Paris

Tanken var att den här lördagen skulle spenderas på Ikea och i diverse andra inredningsbutiker men då vår bil fortfarande är på service blir det ändrade planer.

Först ut är morgonträning på SATS och idag ska jag ge mig på att springa på löpbandet. Håller tummarna för att knäna och benhinnorna orkar med. Sedan ska jag och maken ha en dejtkväll. På tiden =) Har köpt en ny klänning i veckan så ikväll åker den på.

Annars håller jag på att leta resor till, ja vartsom, denna kalla höstdag. Har ett sådant enormt resug ända sedan jag kom hem från Paris och jag vill så gärna åka iväg. Har varit så ledsen över att två resor (till Istanbul och Dubai) inte blivit av. Till jul vill jag komma iväg oavsett sparbudget, läkarbesök eller andra saker som hindrat mig. Om inte till värmen så i alla fall till en annan storstad. Säger som min PT – det är bara att köra!

Lämna ett svar