En dos energi

20131021-211309.jpg
Åh, en sovmorgon en vardag är inget en pendlande tandläkare kan lyxa till med men idag ska jag inte vara på jobbet förrän efter lunch så jag passade på att sova ut lite extra. Tänk att något så enkelt som en timme extra sömn kan ge så mycket energi och få mig att må bra.

För att göra dagen ännu bättre har jag laddat för ett träningspass innan jag ska vara hos läkaren. Bra träningsresultat får man om man varierar träningen så numer ska jag minska ner mina spinningpass och istället köra mer styrketräning och springa på bandet. 5km + ben + mage är dagens målsättning. Jag älskar verkligen att jag har kommit till det stadiet att träningen är något som är lustfyllt, på mina egna villkor och som ger mig energi. Det är verkligen något att tänka på – att träna för att man vill och för att det gör en glad. Med detta säger jag happy tuesday!

Lämna ett svar