Sport in Pink

Sport in Pink

Linnen / Tights / Tights / Jacka / SportBH / Skor

Jag är sugen på att köpa nya träningskläder och som vanligt när jag letar fastnar jag för rosa plagg. Det sägs att klara färger ger mer energi när man tränar och jag kan bara hålla med. Här ovan har jag samlat några av de plagg jag har kollat in och det blir nog ett par nya adidastights, ny sportbh och om budgeten tillåter ett par nya rosa skor när lönen kommer.

Jag fick en fråga tidigare om jag kunde tipsa om sportbehåar och det är svårt att ge tips på något som måste vara funktionellt och inte bara snyggt. Jag fick själv ett tips om att Shock Absorber gör snygga och funktionella sportbehåar som dessutom ska passa extra bra för oss med en större byst. Såg att det märket säljs på både Nelly.com och Stadium så den ska provas i helgen.

Lämna ett svar