Snart helg!

20131022-223054.jpg
Sista arbetsdagen på veckan – hur skönt är inte det?

Det är inte ofta jag skriver om mitt jobb här på bloggen men ibland är det väldigt slitsamt att vara tandläkare. Jag träffar många människor och möter många livsöden. Den som har en föreställning om att tandläkare håvar in pengar och spenderar helgerna på golfbanor i Dubai tror bestämt fel. Fast hur intensivt det än är skulle jag inte vilja byta ut det. Att arbeta med att hjälpa människor är oerhört givande och jag trivs så otroligt bra på mitt jobb. Jag går dit med ett leende och lämnar ned ett leende så då måste det vara rätt =)

Imorgon har jag i alla fall en ledig dag som förvisso är fullspäckad men som jag ser väldigt mycket fram emot. Ska göra om sovrummet igen och äntligen köpa till nya möbler. Så nu får den här torsdagen passera snabbt så jag får helg!

Kappa Zara / Tröja H&M / Kjol Gina Tricot

Lämna ett svar