Snapshot

20131026-182911.jpgMin och kärlekens lilla mysdag avslutas med middag och bio. Vi ska se Gravity – någon av er som har sett den? Känns skönt med en slapp dag för imorgon väntas städning av vinden. Inte så kul men måste göras och jag har dragit ut på det alltför länge.

En dagens kommer imorgon så kika in då!

Update: GRAVITY var hur bra som helst så se den!

3 svar till “Snapshot“

  1. Kan du snälla sen tala om hur filmen var. Jag måste fråga om en sak och om du tycker att det är en personlig fråga så behöver du inte svara. Hur är det som syrian/assyrian (vet ej vilken av dem du är) vara gift med en svensk? kulturkrockar? vad tyckte din familj osv…. berätta lite eran historia, det är faktiskt intressant det här med olika kulturer och bakgrunder.

  2. Supersnyggt nagellack!!!
    Vilket märke och färg är det?`

    1. Tack!
      Det är Chanel nr 487 Rouge Fatal

Lämna ett svar