Ny vecka

20131026-220946.jpg
Då var det måndag igen och en ny vecka. Det är svårt att tänka att vi den här veckan går in i november och att det snart är jul. Fast med 15 graders värme som vi haft i helgen är det kanske inte så konstigt att vintern känns avlägsen.

Den här veckan går jag in med massor av positiv energi tack vare min man som alltid vet hur han ska göra mig glad när saker och ting inte alltid går min väg. Jag ska fortsätta att fixa i ordning här hemma. Även om jag (och R) har hunnit med massor dessa dagar är det fortfarande mycket kvar som behöver packas och rensas bort. I veckan kommer även en beställning på nya tyger som jag har gjort så då åker symaskinen fram igen. Den bästa terapin för mig vid stressiga dagar är att pyssla och få vara kreativ. Så en hel del diy-projekt och inredning kommer upp på bloggen den här veckan så kika in!

Kappa Lindex / Klänning H&M // Skor Steve Madden

Lämna ett svar