Take care of your skin

skin

Är det något jag är dålig på så är det att ta hand om min hud. Mycket av det beror nog på att jag inte har haft några problem med acne eller torr hud när jag var yngre men nu när jag börjar bli äldre (jepp närmar mig det stora trettio) känner jag att huden förändras. Inga rynkor men glansen börjar försvinna.

Jag har haft svårt att hitta en produkt som jag gillar och har provat allt från billiga till dyra märken. Oftast har jag fallit tillbaka i att använda min billiga Nivea face & body. I våras fick jag prova Lancômes dagcreme Génefique som är en youth activating creme. Ingen antirynkkräm med andra ord men den ger verkligen spänst och lyster till mitt ansikte (hur klyshigt det än låter). Dessutom är den inte kladdig som många crèmer är utan flyter in bra i huden.

I lördags var jag på Åhléns och köpte en ny förpackning av dagcremen och fick då prover på serum, ögoncreme och annat som ska jämna ut huden och tillföra den fukt. Hittills är jag väldigt nöjd med alla produkter och glad att jag äntligen hittat en kräm som fungerar för mig. Nu hoppas jag bara att någon vän ska åka utomlands snart så jag kan göra en beställning på mina provprodukter och spara en slant.

Lämna ett svar