Det här med att sluta äta kött

20131030-065414.jpg går ju inte så bra som ni kanske ser.

Igår mötte jag upp Rasmus och min svärfamilj efter jobbet för en enklare middag på stan. Och vips så hade jag beställt två lammfile souvlaki (som för övrigt var väldigt goda).

Jag äter inget kött till vardags har jag insett. Har ost som pålägg och vi äter nästan enbart fisk och kyckling här hemma. Just därför tror jag att det är så lätt för mig att ”glömma bort” att inte beställa kött när jag väl äter ute för att det brukade vara det jag åt på restaurang. Fast av samma anledning – att jag inte äter kött ofta – borde det vara lätt att avstå från det. Så nu tar jag nya tag.

2 svar till “Det här med att sluta äta kött“

  1. Rent ”tekniskt” så är ju både fisk och kyckling också kött 🙂

    1. Absolut, jag var nog otydlig i inlägget. Jag hade bestämt mig för att sluta äta rött kött för ett tag sedan (och på sikt kyckling). Om jag skulle sluta äta all kött hade jag nog misslyckats första timmen =)

Lämna ett svar