Dagens inspiration

20131031-065940.jpgJust nu sitter jag på tåget och äter frukost och bläddrar i nya numret av Sköna hem. Gillar att börja dagen med en dos inspiration och vackra bilder och det bjuds det verkligen på idag. Tre saker fastnade jag för som ni ser här ovan:
1. Skåp Trendig från Ikea. Ser ut som de populära kinesiska brudskåpen och så går den i grågrönt som är en av höstens stora inredningsfärger. Vill ju så gärna ha ett maffigt skåp i vardagsrummet.
2. Fin bordsdukning med svampar och mossa. Något liknande ska jag ge mig på att göra istället för den traditionsenliga adventsljusstaken.
3. En klädd sänggavel är ett fint sätt att ge värme och en ombonad känsla i ett rum. I dagarna kommer mitt grå-gröna tyg som min gavel ska kläs om i och jag hoppas på att gaveln ska sticka ut lite mer i rummet än vad den gör idag. Fint att sängkappan går i samma ton som gaveln på bilden och det blir nog dagens köp om jag känner mig själv rätt.

Önskar er alla en härlig start på dagen!

Lämna ett svar