Festprogrammet till bröllop

Det är så roligt och hedrande att ni är så många som gillar min bröllopsserie med tips från mitt och Rasmus bröllop. Jag minns själv hur jag letade på nätet efter inspiration och tips och det är kul att kunna få hjälpa till och dela med mig av mina erfarenheter. Jag får dagligen mail och kommentarer här på bloggen om bröllop och det ni främst frågar efter är vårt festprogram så här kommer nu en länk till en PDF-fil med ett sammandrag av innehållet. Med respekt för våra gäster och oss själva har jag hållit några delar privata såsom beskrivning av alla gäster, tackbrev och namninformation. Det ger er ändå en fingervisning av hur vårt program ser ut. Hoppas ni gillar det!  festprogramshort

5 kommentarer

 1. Hej!

  Du har underbar blogg.
  Jag ska gifta mig den 31 augusti i år, jag och min blivande man sitter och gör vårt festprogram.

  Vi tycker väldigt mycket om det typsnitt ni har som överskrift på varje sida: Meny, Om brudparet etc. Vilket typsnitt är det?
  Skulle bli väldigt glad om jag fick veta och kunde ha samma till vårt festprogram.

  Tack.

  Mvh
  Sandra

 2. Hej!!

  Fantastiskt fina inbjudningskort, festprogram, vigselprogram du gjort! Jag skulle gärna vilja veta vad du har använt för typsnitt till texten i festprogrammet (inte överskrifterna)?

  Ha en bra dag!

  Mvh Mia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *