Festprogram – innehåll

Ni är många som frågar om vårt festprogram från bröllopet och eftersom programmet är fyllt av personliga texter kan jag tyvärr inte lägga upp hela programmet i sin helhet. Här kommer en länk till ett sammandrag av innehållet. Festprogram till bröllop

Här på bloggen tänkte jag punkta upp de delar vi hade i programmet.

Som ni kan läsa i mitt inlägg om vårt festprogram la vi ner mycket tid och tankar kring programmet. Det var även väldigt uppskattat på festen och blev precis den samtalsöppnaren som vi ville att den skulle vara. Mitt råd är alltså att ta er tid (och var ute i god tid) att göra ett program för dagen som blir ett minne för gästerna.

1. Vårt program startade med en välkomsttext
2. Meny. Vi presenterade de olika rätterna samt vilken dryck som ingick.
3. Om brudparet. Vi hade en beskrivande text med årtal om stora händelser i våra liv fram tills att vi möttes och fram till bröllopet.
4. Bröllopet i siffror. Vi sammanställde olika fakta i siffror som en kul grej för gästerna. Till exempel hur många procent av gästerna som är släkt med bruden, hur många meter tapet som användes till våra wedding favors mm.
5. Bröllopsfestens gäster. Här beskrev vi samtliga gäster med både deras relation till brudparet, en personlig sak om varje gäst, samt deras relation till övriga gäster. Detta tog längst tid men var mest uppskattat.
6. Låttitlar+ bilder. Här och var hade vi små textrader från ”våra låtar” och som spelades under bröllopet. Vi hade även några bilder på oss som par i programmet bredvid låttexterna för att visa hur mycket dessa textrader betyder för oss
7. Tack. Vi avslutade programmet med att tacka några personer som gjort dagen extra speciell. Våra familjer, toastmasters och brudfölje.
8. Praktiskt information. Allt från adressen till festlokalen som telefonnummer till taxi m.m

Hoppas detta kommer till hjälp och jag svara gärna på fler frågor kring bröllopet. Underbara minnen ♥

4 kommentarer

  1. Gillar verkligen ditt festprogram 🙂 Hade jag kunnat få det skickat till min mail så att jag kan få lite mer tips till mitt stundande bröllop? Tack på förhand
    Emilie

  2. Underbart vackert program och verkligen roligt att läsa din blogg, verkligen fina tips och inspiration för både bröllop och vardag 😀 Läser 200% på universitetet och sitter på samma gång med en planring för ett junibröllop. Finns det någon möjlighet alls att du har en mall liggande där man kan få lite tips? Vore underbart, har googlat mig gråhårig efter en mall…
    Hittat några, men inget var så vackert som de på din blogg, så alla tips du vill dela med dig/er av är jag YTTERST tacksam för.

    TACK ! <3

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *