Till bröllopet

20130319-214125.jpg Åh vad jag gläds med er som är i full färd med att planera ert bröllop. Ni har en underbar tid framför er (även om det kan kännas stressande emellanåt). Trots att det snart har gått ett år sedan jag gifte mig läser jag fortfarande bröllopstidningar och tittar igenom inspirationsbilder. Man kan aldrig få nog av kärlek eller hur? Ni är många som hör av er med olika frågor kring våra trycksaker vi hade till bröllopet och här kommer en sammanställning av de sakerna vi pysslade ihop. Jag är väldigt nöjd med vårt färgtema (vitt, guld och champagne) och vår fina stämpel vi tillverkade. Allt från mitt och Rasmus bröllop går även att läsa under kategorin Drömbröllopet högst upp. 1. Festprogram 2. Inbjudan 3. Vigselprogram 4. Tackkort 5. Wedding favor 6. Stämpeln  

7 kommentarer

 1. Jag är en person som väldigt sällan kommenterar i bloggar. Det har blivit som oaser som man klickar in sig till, eller via någon annans blogg osv. och sedan så är det förbi. Men din blogg är en sådan jag kommit tillbaka till många gånger och det är av den rena anledningen att du verkligen BJUDER på så mycket inspiration! Du vågar dela med dig av det som glädjer dig i hopp om att det kommer glädja andra istället för att envist hålla tips osv. för sig själv och bara visa upp en fin fasad. Så fortsätt med det 🙂 Här sitter jag och planerar mitt bröllop som sker i sommar och älskar att få ta del av hur en annan gjorde en gång i tiden! 🙂 Keep up the good work! / Daria

 2. Hej Victoria!
  Tänkte fråga dig om ditt favour godis. Vart köpte du det och vad kostar det på ett ungefär. Hur många ”mandlar” går det på ett kg ungefär.
  Var det jobbigt att klistra på banden på favour boxarna?
  Dom var jätte fina!
  ha det så bra

 3. Hej.
  Har du mallen till askarna. Har kollat igenom bloggen men hittar inte länken till det. Jag såg att du nämnde det i en annan kommentar.

  Tack

  Antonia

 4. Hej Victoria!

  Jag ska gifta mig snart och har bestämt mig för att göra dina kort till mig också, hela serien 🙂 dom är ju för fina.
  Jag har fastnat på ditt tackkort, hur ser den ut på framsidan och hur sitter den fast?
  Skulle du kunna maila mig det kanske 🙂
  Venus_birisk@hotmail.com

  Tack på förhand!

 5. Hej Victoria!

  Sitter och hittar massa inspiration på din sida till våra bröllopskort inför vårt bröllop sommaren 2016.
  Så himla vackra kort ni hadeA

  Har jag förstått det rätt att du har gjort alla kort själv förutom inbjudningskortet?
  Tänker på texten i ex festprogrammet (kollade pdf-filen som du gjort), har du skrivit ut det själv eller lämnat in på tryckeri?

  Tacksam för svar!

  Mvh Malin

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *