Måndag och ny vecka

20140427-201233.jpg

Njuter av mina macarons…

Då var det måndag och en ny vecka. Den här veckan behöver jag fokusera på jobbet och ta tag i allt som jag ligger efter med. Det börjar bli mer påtagligt nu att det inte är många veckor kvar som jag ska jobba och jag behöver verkligen göra klart allt innan semester och föräldraledighet tar vid. Så jag kan ”checka ut” med gott samvete =)

Och efter några intensiva dagar på jobbet ska det bli underbart att i slutet av veckan åka till älskade Österlen med maken och några vänner. Kommer bli hur härligt som helst och jag hoppas att det fina vädret håller i sig så vi får njuta av den skånska slätten.

Men först ska den här dagen betas av. Hoppas ni får en bra start på veckan!

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *