Amningsvänligt del 2

mangozaraFrom • Zara • Mango

Nästan alla köp de senaste månaderna har varit till bebisen men i onsdags när jag var på stan hade jag bara min egen garderob i fokus. De här två omlottblusarna från Zara och Mango fick följa med hem och jag kommer kombinera dem med midjehöga kjolar och jeans. Senapsgult finns alltid med i min höstgarderob så blev extra glad när jag hittade denna. Måste bara tillägga att detta är kläder för lite finare tillfällen och inte när jag bara ska vara hemma. Då är det comfy clothes som gäller. Så ingen tror något annat =)

Jag trodde att jag skulle ha svårt att hitta amningsvänliga kläder (som inte är amningströjor) men eftersom omlott verkar vara en trend i höst finns det gott om blusar, skjortor och klänningar att kombinera hej vilt. Snyggt även när man inte har barn!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *