Gör-det-själv till barn

Idag håller jag på att sätta samman en sängmobil av alla virkade ugglor jag har gjort. Resultatet kommer upp senare när den är på plats.

Jag blir så glad när jag tittar på allt fint som vi har gjort till vårt barn. Allt från virkade små leksaker till att måla om en hel garderob. Det finns väldigt mycket du kan göra själv till barn, både för att spara en slant men även för att göra det mer personligt. Här nedanför har jag samlat några av mina diy-projekt. Hoppas du känner dig inspirerad att prova på något utav dem!
noname-15

De här virkade conversen fick min bloggstatisktik att skjuta i höjden och varför inte, de är ju helt bedårande. Här hittar du inlägget med länken till mönstret.
kanin3Ett babynest att lägga barnet i verkar vara det hetaste på marknaden just nu och med en symaskin och lite tålamod syr du enkelt ett eget och spar en slant.

Här ser ni även hur jag gjorde den söta virkade kaninen20140625-141457-51297390.jpgDregglisar kan man aldrig få för många av. Jag ritade av mönstret från mina som jag köpt på Elodie details och Livly och sydde egna i olika tygmönster. Här ser du hur jag gjorde. 59f04701728165d7a52c102cf1e4512e

Sängmobiler är väldigt populära att göra själv och molnmönster  är det som syns mest på pinterest och instagram. Häng upp dem en och en på väggen eller gör ett stort moln med flera små moln som hänger under. filt3Mitt favoritprojekt måste ändå ha varit att sy den här mysiga filten med små pillband på. Här kommer bebisen ligga mjukt och leka. barnvagnsmobil

När du väl kan grunden till virkning finns det inget stopp. Varför inte göra en vagnmobil av virkade ugglor?

IMG_6143

Och om du har mycket tid över eller vill ha ett evighetsprojekt finns det alltid en filt av mormorsrutor att virka =)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *