På en äng

IMG_0569.JPGIMG_0573.JPGIMG_0576.JPGIMG_0570.JPGIMG_0575.JPGIMG_0571.JPG

Det finns några få platser som har ett speciellt ställe i mitt hjärta och trädgårdarna och ängarna runt Taxinge slott är en sådan plats. Därför kändes det helt självklart att vi skulle åka ut dit i helgen för att föreviga min höggravida mage. Ytterligare ett minne för både mig och vårt barn. Fotografierna är tagna av min duktiga kusin och vi hade riktigt roligt när vi hoppade runt bland kornfälten och de gamla stugorna för att hitta rätt vinklar att fotografera från. 39 veckor mogen mage och mamma är alltså vad ni ser i dessa bilder och jag kunde inte vara mer lycklig än vad jag är just nu.

Efter att ha fått de här fina bilderna väntar jag nu med spänning på de foton jag och maken tog tillsammans med en professionell fotograf för några veckor sedan.  

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *