Årsresumé 2014

foto_95

Ett nytt år börjar gå till ända och det är dags för att summera det gångna året vilket i år inte blir någon lång lista.

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Det kan man säga =) Efter att ha längtat efter ett barn så länge och nästan gett upp hoppet om att bli mamma fick jag äntligen ett plus på stickan. Den 27 augusti kl 21.08 fick jag träffa min fina Edessa för första gången.

Hur gick det med dina fyra mål för året som du satte upp? Man kan tycka att fyra mål borde vara lätta att nå men jag har bara klarat av två. Springa milen på 50min och lära mig bildbehandling. Laga vegetarisk mat och läsa en bok i veckan fick jag helt lägga åt sidan då jag större delen av året var gravidtrött och helst ville äta stuvade makaroner eller annan kolhydratrik kost.

Bästa klädköpet? Helt klart min väska från by Malene Birger. Love it!20140327-214429Bästa inredningsköpet? Våra köksstolar från HAY. Snygga men framförallt väldigt sköna att sitta i.

kök1Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Firade det stora 30 med födelsedagsbrunch hemma ihop med vänner och till kvällen överraskade maken mig med en hotellvistelse.

Gjorde du något kreativt i år? Virkade, virkade, virkade och ett och annat syprojekt.

Högsta önskan just nu? Att vi alla tre ska få fortsätta vara friska och att jag alltid ska få vakna upp och möta en glad Edessa.

Vad väntar inför 2015? Bostadsköp (i år ska det ske), resor (planen är att vara borta en längre tid igen) och så börja jobba igen.

Tack till alla er som har kikat in här under det gångna året och följt min resa mot att bli mamma. Önskar er alla ett gott nytt år!

 

3 kommentarer

  1. Åh vill du inte dela med dig av eran resa till pluset på stickan? Tycker verkligen att det behöver uppmärksammas mer att det inte behöver vara superenkelt att få barn.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *