Dan före dan

IMG_2969.JPG

En fint inslagen tidig julklapp kom till mig från By Malene Birger. En ny Grinolas (i nytt utförande) då min förra fick reklameras då den tappade färg. Den har varit slut länge och jag hade nästan gett upp hoppet om att få tag på en igen men nu är den alltså åter i min ägo. Materiell lycka, jo tack!

Idag var jag nere på stan en snabbis för att inhandla de sista klapparna. Egentligen hade jag klapparna klara tidigt i år men så ändrades planerna för julfirandet och det blev helt plötsligt fler klappar att köpa. Rasmus föreslog även en fin sak, att vi skulle köpa varsin julklapp till Edessa som den andra inte känner till. Som en extra överraskning utöver våra egna julklappar. Fin tanke av honom. Nu är i alla fall alla klappar inslagna och nerpackade för att tas med hem till mina föräldrar imorgon. Ser verkligen fram emot att få fira vår första jul som en familj ♥

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *